En tur på stranden

(2016)
Eva Noer Kondrup
Solo
2:30
2016
C.1295
A4, 49 pages

READ

En tur på stranden er en del af Educate·S · Stykker for violinen serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Hvad finder man på stranden? Et fossil, et flot landskab med en klint, spor efter mågerne. Det er en dejlig oplevelse at være ude og mærke vinden mod sin kind, og det er spændende at se på fuglene, de har altid gang i noget, måske dykker de ned efter en fisk, eller de sidder på stranden og pudser sig. Der er fund at gøre, måske fandt man ikke lige rav, men så var der en østersskal, en flot sten eller ligefrem en søhest.

---

Eva Noer Kondrup er født i 1964. Hun begyndte som barn at interessere sig for, hvad der var bag noderne og fik plads på Musikalsk Grundkursus i Holstebro. I 1991 startede hun på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede som komponist i 1999.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • DKK243.75(€ ~32.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

QR Code

half-width_460px