Share this page

Grå vinter

(2016)
Ib Nørholm
Solo
2:00
C.1295
A4, 49 pages

READ

Ib Nørholm er født i 1931 og begyndte at spille klaver som 9-årig, og som 15- årig startede han på orgelundervisning. I 1956 blev han uddannet komponist og organist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Udover at komponere musik har han undervist på Det Fynske Musikkonservatorium, været professor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, samt haft et aktivt virke som organist. 

---

Grå vinter er en del af Educate·S · Stykker for violin en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. I deres samtid komponerede Bach, Brahms og Bartok musik i en kondenseret form, hvor pædagogiske hensyn og kunstneriske ambitioner gik op i en højere enhed til glæde for børn og unge i deres musikalske vorden. 

Denne vigtige tradition ønsker vi at videreføre og har derfor opfordret toneangivende, danske komponister til at skrive nye stykker til samlingen. Educate·S’ nodeserie præsenterer elever for musik med de musikalske horisonter og klangverdener, som samtidens komponister bidrager med. 

Rigtig god fornøjelse 

Edition·S, 2016

OTHER WORKS BY Ib Nørholm

AVAILABLE WORKS

Music drama and stage music


BUY:

  • Score DKK243.75(USD ~42.50 · EURO ~32.75)?;
    (Prices incl. VAT)

QR Code

half-width_460px