Studie for lilletromme, ridebækken og specielle køller

(2017)
Educate·S · Stykker for slagtøj
Solo
4:00
2017
C.1474
A4, 83 pages

READ

Studie for lilletromme, ridebækken og specielle køller er del af Educate·S · Stykker for slagtøj en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

Studie for lilletromme, ridebækken og specielle køller er en lille fanfare, der er meget rytmisk noteret, men ved hjælp af for eksempel specielle køller får en mere flydende karakter. Støjlyde blandes med noget, der minder om klassiske trommehvirvler. Forskellige elementer gør, at flere af lydene nærmest har motoriserede og fabriksagtige referencer.

---

Jeppe Just Christensen er født i 1978. Han er uddannet i komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og på Hochschule für Musik i Karlsruhe, Tyskland. Et af Jeppes stærke kompositoriske principper er at skære ind til benet og fjerne alt, der ikke er væsentligt, hvilket resulterer i et simpelt materiale, der skaber en kompakt og personlig musik, som også handler om at finde ind til sandheden i det banale og det naive. Han arbejder med forskellige elementer i sin musik, som refererer til hverdagsting, barndom, nostalgi. Jeppe underviser i komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og holder også kompositionsworkshops med børn og voksne og forelæsninger om musik på gymnasier. Herudover optræder han som musiker i sit band Jeppe Just Instituttet.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score DKK303.75(€ ~40.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

QR Code

half-width_460px