Dans, drøm

(2017)
Mette Nielsen
Educate·S · Stykker for guitar
Solo
4:00
2018
C.1433
A4, 57 pages

READ

Dans, drøm er del af Educate·S · Stykker for guitar en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Dans, drøm er en langsom vals, der går i cirkler over guitarens strenge. Der er de åbne strenge, flageoletterne og tonerne på den anden side af fingrene. De blander sig med valsen. Enkelte toner går igen, mens klangene skifter. Det er ekkoer af en drøm, en dans.

---

Mette Nielsen blev født i Odense i 1985. Hun startede med at spille accordeon som 6-årig, og fra en tidlig alder sang hun hjemme, i kor, og senere modtog hun solosangundervisning. Samtidig komponerede hun sange og melodier og begyndte at skrive dem ned, efterhånden som hun lærte noder. Efter gymnasiet og Musikalsk Grundkursus søgte hun ind på komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og færdiggjorde sine studier på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score DKK258.75(€ ~34.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

QR Code

half-width_460px