Sky Walk

(2017)
Rachel Yatzkan
Educate·S · Stykker for guitar
Solo
2017
C.1433
A4, 57 pages

READ

Sky Walk er del af Educate·S · Stykker for guitar en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Sky Walk er skrevet i skæve taktarter. Når jeg hører musikken, forestiller jeg mig en kæmpe trold, der går rundt på skyerne, og musikken skal derfor hoppe og danse uligt. Der er flere fraser, der begynder på samme måde, men går i forskellige retninger, og hver gang bliver frasen længere og længere. Jeg forestiller mig musikstykket printet på et trekantet papir, hvor begyndelsen er spidsen, og stykket breder sig så længere og længere ud. Du kan også prøve at spille stykket på elguitar, eventuelt med effekter, hvis du vil. Se, hvilke lydfarver der passer til din Sky Walk.

---

Rachel Yatzkan er født i 1968. Hun voksede op i Jerusalem og fik sin første erfaring med at komponere som teenager, da hun gik sammen med en gruppe andre komponister, som skrev stykker til hinanden og spillede hinandens stykker. I starten af 20’erne begyndte Rachel at tage privattimer i komposition. Da hun var i slutningen af 20’erne, begyndte hun at studere komposition ved musikkonservatoriet i Den Haag i Holland, og senere studerede hun komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Rachels musikalske univers tager afsæt i den klassiske kompositionsmusik, men står også i et nært forhold til mellemøstlig samt sydeuropæisk folkemusik og improvisatorisk musik. Samtidig har hun erfaringer med teatermusik, jazz og rock. Ud over at være komponist er Rachel Yatzkan saxofonist og underviser også i saxofon.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score DKK258.75(€ ~34.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

QR Code

half-width_460px