Invitation til musikskoleelever, 2018

2018-01-02
Unge musikskoleelever har i år mulighed for at tage aktiv del i en dag fuld af ny musik, når musikforlaget Edition·S og KLANG Festival præsenterer musikstykker skrevet til børn og unge.

Violin-, klaver-, guitar- og slagtøjselever på landets musikskoler inviteres hermed til at tage aktiv del i en dag fuld af ny musik.

Søndag den 3. juni 2018 vil det være muligt for interesserede musikskoleelever at få et større indblik i ny musik ved at møde op med et eller flere indstuderede stykker fra Educate·S-serien. De indstuderede stykker præsenteres ved en offentlig koncert i KU.BE Kulturhus på Frederiksberg som en del af årets KLANG Festival.

Tilmeldte elever vil på dagen have mulighed for at deltage i workshops med andre børn og unge samt møde og tale med komponisterne, der har skrevet stykkerne.

Det er gratis at deltage. 

Tilmelding skal sendes til Eva Havshøj Ohrt på eva@edition-s.dk senest den 9. april

Program for den 3. juni 2018
KU.BE Kulturhus, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
 
11:00 Workshop 1 (for elever – og interesserede undervisere) 
12:30 Koncert  
13:00 Fællesfrokost sponsoreret af KLANG
14:00 Koncert
14:30 Workshop 2 (for elever, undervisere, komponister og publikum)
18:00 Mulighed for fællesspisning

Workshop 1:
Underviser: komponist, underviser og redaktør på Educate·S Østen Mikal Ore
Deltagere: musikskoleelever – og interesserede undervisere
Varighed: halvanden time 
 
Formålet med workshoppen er, at eleverne møder hinanden og gennemgår og taler om de stykker, de hver især skal opføre. Der vil desuden være fokus på koncertsituationen og de tanker og udfordringer, der kan være forbundet med denne.
 
Workshop 2:
Moderator: Østen Mikal Ore
Deltagere: musikskoleelever, undervisere, komponister og publikum
Varighed: en time
 
Formålet med workshoppen er at diskutere de stykker, eleverne har opført. Elever og komponister får mulighed for at møde hinanden og tale om den musik, der er skrevet, hvordan det var at opføre den, og hvilke tanker der har ligget forud for kompositionen. Publikum er også velkomne til at blande sig i snakken.
 
Koncerterne:
Koncerterne varer ca. en halv time. Musikskoleelever opfører det eller de værker, de har indstuderet fra Educate·S-serien: violinstykkerne kan ses her, og klaverstykkerne her. Guitar og slagtøjsstykkerne udkommer i starten af februar. 
Noderne kan bestilles på sales@edition-s.dk med 25 % i rabat.   

Ny musik i KU.BE 
Hele dagen den 3. juni vil kulturhuset KU.BE syde og boble af ny musik, mystiske klange og skæve taktarter. Ud over dette arrangement vil dagen byde på en hel række andre begivenheder arrangeret af KLANG Festivalen, som både involverer professionelle musikere og amatører.

Der er gratis adgang og åbent for alle.

NEWS & EVENTS