Lyden af hemmeligheder

(2017)
Jexper Holmen
Guitar solo
Educational music
3:30
2018

READ

Lyden af hemmeligheder er del af Educate·S · Stykker for guitar en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Hemmeligheder lyder som regel ikke af så meget: For det meste fortæller man dem ikke til nogen, og når man gør, gør man det som regel stille – ellers er de ikke hemmelige i ret lang tid. Guitarstykket Lyden af hemmeligheder rummer dog både stille og mindre stille lyde, og de fleste af dem er nogle, der ikke er almindelige at høre i klassisk guitarmusik.

---

Jexper Holmen er født i 1971. Han begyndte at spille klarinet som barn og spillede sammen med andre elever på sin skole. Som 13-årig begyndte han at skrive musik, som han selv var med til at opføre i musikskoleensembler og orkestre, særligt harmoniorkestre. Dette fortsatte han med i 10 år, indtil han søgte ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Jexper er uddannet musikpædagog i musikteori og komposition fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

---

Read about Educate·S in English here

OTHER WORKS BY Jexper Holmen

AVAILABLE WORKS


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px