Alle kan larme

(2018)
Jexper Holmen
Cello duo
Educational music
2019

READ

Alle kan larme er del af Educate·S · Stykker for cello, en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Alle kan larme, men noget larm er mere interessant end andet, og ind imellem er det endnu mere interessant at være ganske stille. I dette stykke laver de to celloer en masse voldsomme lyde og nogle få lyde, der næsten ikke siger noget.

---

Jexper Holmen er født i 1971. Han begyndte at spille klarinet som barn og spillede sammen med andre elever på sin skole. Som 13-årig begyndte han at skrive musik, som han selv var med til at opføre i musikskoleensembler og orkestre, særligt harmoniorkestre. Dette fortsatte han med i 10 år, indtil han søgte ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvorfra han er uddannet Musikpædagog i Musikteori og Komposition.

---

Read about Educate·S in English here

OTHER WORKS BY Jexper Holmen

AVAILABLE WORKS


BUY:

  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px