En tur på stranden

(2016)
Eva Noer Kondrup
Piano solo
Educational music
2:10
2016

READ

En tur på stranden er en del af Educate·S · Stykker for klaver, en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

Hvad finder man på stranden? Et fossil, et flot landskab med en klint, spor efter mågerne. Det er en dejlig oplevelse at være ude og mærke vinden mod sin kind, og det er spændende at se på fuglene, de har altid gang i noget, måske dykker de ned efter en fisk, eller de sidder på stranden og pudser sig. Der er fund at gøre, måske fandt man ikke lige rav, men så var der en østersskal, en flot sten eller ligefrem en søhest. 

---

Eva Noer Kondrup er født i 1964. Hun begyndte som barn at interessere sig for, hvad der var bag noderne og fik plads på Musikalsk Grundkursus i Holstebro. I 1991 startede hun på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debu- terede som komponist i 1999. 

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px