Stensang, Bølge, Havstok, Kalk & Metal

(2017)
Eva Noer Kondrup
Percussion solo
Educational music
2018

READ

Stensang, Bølge, Havstok, Kalk & Metal er del af Educate·S · Stykker for slagtøj, en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

Stensang: Find en stor sten, måske 10 cm eller mere, som kan ligge stille. Find en lille sten måske 5 cm, som ligger godt i hånden. Spil på den store sten med den lille.

Kalk og metal: Saml pænt store muslingeskaller, læg dem i en mellemstor glasskål, så den er halvt fyldt. Spil på dem ved at rode i skallerne med hånden!
Med bækken menes et mellemstort. Det er angivet om der spilles på center, midten eller kant. Der spilles m. hhv. en metalstik fx til en triangel og en træstik
.

---

Eva Noer Kondrup er født i 1964. Hun begyndte som barn at interessere sig for, hvad der var bag noderne og fik plads på Musikalsk Grundkursus i Holstebro. I 1991 startede hun på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede som komponist i 1999.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px