Studie for guitar

(2017)
Guitar solo
Educational music
4:00
2018

READ

Studie for guitar er del af Educate·S · Stykker for guitar en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Studie for guitar er et stykke, som udforsker forskellige perkussive og skæve lyde på den akustiske guitar. Udvidede spilleteknikker, blandt andet ved hjælp af en slide, gør, at musikken ofte bliver lidt grov og vild. Musikken er repetitiv og har en enkel karakter, der i bund og grund kun kredser om to musikalske elementer.

---

Jeppe Just Christensen er født i 1978. Han er uddannet i komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og på Hochschule für Musik i Karlsruhe, Tyskland. Et af Jeppes stærke kompositoriske principper er at skære ind til benet og fjerne alt, der ikke er væsentligt, hvilket resulterer i et simpelt materiale, der skaber en kompakt og personlig musik, som også handler om at finde ind til sandheden i det banale og det naive. Han arbejder med forskellige elementer i sin musik, som refererer til hverdagsting, barndom, nostalgi. Jeppe underviser i komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og holder også kompositionsworkshops med børn og voksne og forelæsninger om musik på gymnasier. Herudover optræder han som musiker i sit band Jeppe Just Instituttet.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px