My Thing

(2017)
Percussion (one or two players)
Educational music
4:30
2018

READ

My Thing er del af Educate·S · Stykker for slagtøj en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

My Thing er et stykke for slagtøj, som er inddelt i tre dele. Musikeren lærer at spille på både ét instrument og flere instrumenter samtidig. Den første del er for tomtom og kan spilles af én musiker eller af to, som spiller kanon med hinanden. I den anden del at stykket lærer man at spille med bue. I den tredje og sidste del skal man bygge sine egne instrumenter og spille på dem. Musikken skal spilles på en nysgerrig måde, næsten som en leg. I stykket finder man nye og interessante lyde, der ligger gemt inden i instrumenterne.

---

Ylva Lund Bergner er født 1981 og opvokset i Lund i Sverige. Som 4-årig begyndte hun at synge i kor og fortsatte med det igennem hele sin barndom og i alle sine teenageår. Parallelt hermed spillede hun både klaver og blokfløjte på højt niveau. Som teenager begyndte hun at interessere sig for at skrive musik selv. Ylva har studeret komposition på Gotland School of Music Composition, på Royal College of Music i Stockholm, på Conservatorio di Musica i Italien, på Conservatoire National Supérieur de Musique et Danse de Lyon i Frankrig og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px