My Way

(2017)
Guitar solo
Educational music
4:00
2018
C.1433

READ

My Way er del af Educate·S · Stykker for guitar en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

My Way er et stykke for guitar, som er inddelt i tre dele. Man behøver ikke at kunne spille meget mere end tre akkorder for at kunne spille dette stykke, men der er små ting i stykket, som gør, at det bliver sjovt og lidt svært at spille – blandt andet skal man blæse eller slå på instrumentet. I den første del spilles der kun på en A-durakkord med fingerspil og andre lignende teknikker. Anden del er mere rytmisk, og det er kun D-durakkordens toner, der spilles. Man får også lært slideteknik. I den tredje og sidste del spiller man toner oppe på de spændte strenge ved hovedet på guitaren og får prøvet at lave bends på toner.

Musikken skal spilles på en nysgerrig måde, næsten som en leg. I stykket finder man nye og interessante lyde, der ligger gemt inden i instrumentet. 

---

Ylva Lund Bergner er født 1981 og opvokset i Lund i Sverige. Som 4-årig begyndte hun at synge i kor og fortsatte med det igennem hele sin barndom og i alle sine teenageår. Parallelt hermed spillede hun både klaver og blokfløjte på højt niveau. Som teenager begyndte hun at interessere sig for at skrive musik selv. Ylva har studeret komposition på Gotland School of Music Composition, på Royal College of Music i Stockholm, på Conservatorio di Musica i Italien, på Conservatoire National Supérieur de Musique et Danse de Lyon i Frankrig og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px