En eventyrlig komposition for to trommeslagere og en ven

(2017)
Rachel Yatzkan
Two percussionists and narrator
Educational music
8:00
2018

READ

En eventyrlig komposition for to trommeslagere og en ven er del af Educate·S · Stykker for slagtøj, en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. 

---

For mig sker den største musikalske udvikling, når jeg improviserer for mig selv og med andre. Når jeg improviserer med andre, opstår der en samtale, der kan være mere frugtbar end en konventionel dialog. Det her stykke er skrevet færdigt, men der er plads til at lege og improvisere. Det, der står, er kun en essens. I kan spille en smule af det, der står nedskrevet, og så tage det i jeres egen retning. Eller I kan spille det hele, stoppe, eller hvad I nu har lyst til. Jeg ønsker på jeres vegne, at I kan finde en ny lyd, som ikke er skrevet her, og at I måske kommer til at sende mig en video/optagelse eller bare en beskrivelse af den nye lyd, I har fundet – det vil jeg glæde mig til.

---

Rachel Yatzkan er født i 1968. Hun voksede op i Jerusalem og fik sin første erfaring med at komponere som teenager, da hun gik sammen med en gruppe andre komponister, som skrev stykker til hinanden og spillede hinandens stykker. I starten af 20’erne begyndte Rachel at tage privattimer i komposition. Da hun var i slutningen af 20’erne, begyndte hun at studere komposition ved musikkonservatoriet i Den Haag i Holland, og senere studerede hun komposition på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Rachels musikalske univers tager afsæt i den klassiske kompositionsmusik, men står også i et nært forhold til mellemøstlig samt sydeuropæisk folkemusik og improvisatorisk musik. Samtidig har hun erfaringer med teatermusik, jazz og rock. Ud over at være komponist er Rachel Yatzkan saxofonist og underviser også i saxofon.

---

Read about Educate·S in English here


BUY:

  • Score (English) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)
  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px