Aaaaarrrrggghh

(2018)
Cello solo
Educational music
2019

READ

Aaaaarrrrggghh er del af Educate·S · Stykker for cello, en serie af musikstykker udgivet af musikforlaget Edition·S. Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser.

---

Nogle dage er man sur på alting, det vil bare ikke som man selv vil, man har lyst til at skrige eller smadre noget. Aaaaarrrrggghh er skrevet til de dage. Det er skrevet til sådan nogle øjeblikke, hvor det hele skal ud. Det er celloens svar på heavy metal. Og sådan bør det spilles. Ikke noget med at fifle med smuk klang eller rene toner. Nej, spil til, lad buen rive i strengene, brøl i dybden og skrig i toppen. Du kan jo evt. skrige samtidig med at du spiller…

---

Svend Hvidtfelt Nielsen er født i 1958 og voksede op i København i et hjem med klaver. Faderen, der var bogtrykker, holdt af at spille på husets flygel og formidlede en stor respekt for den klassiske musik og dens mest populære komponister. Svend, der gerne ville være rockmusiker, fik som 16-årig et hammondorgel og begyndte at modtage orgelundervisning. Siden da har han læst Filosofi og Musikvidenskab på Københavns Universitet, taget en Kirkemusikalsk diplomeksamen, samt studeret Komposition ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og ved Det Jyske Musikkonservatorium. Udover at være aktiv komponist er Svend også organist og underviser i Musikvidenskab på Københavns Universitet.

---

Read about Educate·S in English here

OTHER WORKS BY Svend Hvidtfelt Nielsen

AVAILABLE WORKS


BUY:

  • Score (Danish) DKK125.00(€ ~16.75)
    (Prices incl. 25% EU VAT)

    The comment field can be used to add your own dealer reference, title ID, or catalogue number. This will be displayed as part of your order overview at checkout.

For information about our rental prices, please contact the Rentals Department: ingelise@edition-s.dk.

If you have any questions or difficulties, please do not hesitate to contact us by email or phone +45 33 13 54 45.

QR Code

half-width_460px